Club Ciclista
 
Cambrils

Història del Club

El grup de dones ciclistes A Pinyó Fix es va fundar l’any 2008 gràcies a la voluntat de la cambrilenca Montse Fosch, que va iniciar unes sortides dominicals amb unes quantes amigues durant el perídode de vacances del Poliesportiu de Cambrils on practicaven Spinning.

Aquestes sortides es feien, inicialment, pel màgnific carril bici que tenim a Cambrils, però aviat se'ls va quedar petit i van decidir ampliar hotizonts iniciant sortides des de Cambrils fins a Montbrió i, poc a poc, es va anar incrementant la distància de les rutes fins arribar a pobles del voltant com Riudecanyes, Vilanova d’Escornalbou o l’Aleixar. 

En uns anys, aquell grupet inicial es va convertir en un grup que ha arribat a tenir fins a 150 integrants i que ha realitzat rutes per tots els pobles dels voltants amb distàncies i nivells de dificultat que semblaven inassequibles per a les primeres pinyonaires.
A més, les sortides inicials de diumenge van donar pas a sortides pràcticament tots els dies de la setmana, tant en btt com en roadbike, adaptades a diferents nivells, ja que totes les ciclistes són benvingudes al nostre club, sigui quina sigui la seva condició física. 

Amb l’ampliació del grup ens vam veure en la necessitat de crear un nom i una equipació que fomentés un sentiment de pertinença i que pogués identificar-nos durant les sortides. Així, es va crear el nom, el logo i el disseny de la roba tècnica.
La nostra companya Rosana Andreu, a falta en aquells moments de xarxes socials i el tan famós Whatsapp que tenim avui dia, va crear un bloc on es feien les quedades i es publicaven les cròniques de les sortides i les fotografies.

Durant tot aquest temps, s’han realitzat diferents esdeveniments de germanor, com sortides especials a Puigcerver, Montserrat o Santes Creus, per exemple, o la participació en curses ciclistes com ara la Mussara GF, Mediterranean Epic, Cambribike, GF Lloret, La Pica, Ter Bike Experience. 

A continuació podeu veure un petit recull dels inicis del club. 
 
 
 
Correo
Llamada
Instagram